返回列表 回復 發帖

taranta studio by taranta creations工作室设计


taranta creations studio, by taranta studio located in shanghai, china
photos courtesy of taranta creations
shanghai based practice taranta creations has designed their own studio located in shanghai, china. reflecting their ongoing
creative process, the intervention seeks to provide an adaptable space that supports a range of informal functions.



the ground floor contains individual workstations, while the upper level, accessed via a sculptural staircase, is used as a
communal meeting area. the floor itself is intended to be used as one continuous desk, while four recessed stations provide
a more traditional workspace. the large ‘work floor’ invites the designers to use the open space for thinking, sketching,
meeting, drafting, modeling, sitting and relaxing. this informal setting encourages cross pollination between different
disciplines and projects occurring within the office.


the second floor from one of the recessed desk areas
informal and contoured, the central staircase is reminiscent of a large droplet of water ready to fall from the ceiling.
upon entering the stairway, a highly saturated environment of bright red engulf and surrounds the individual,
starkly marking the transition between the contrasting office areas. the color is repeated on the second floor as an
accent to highlight the recessed work areas.











Deal with it.
返回列表